2. Com participar

És molt fàcil. Només cal triar aquelles joguines que teniu a casa i amb les quals ja no hi jugueu, i portar-les als punts d’intercanvi que hem fixat.

Us faran un inventari i us donaran els punts obtinguts per les joguines, que podreu fer servir el dia de l’intercanvi com a moneda social de canvi per aconseguir altres joguines que trobareu exposades.

D’aquesta manera, donareu noves oportunitats a les joguines per ser jugades per altres infants o persones adultes i vosaltres també n’aconseguireu d’altres que no havíeu tingut mai. Amb aquest intercanvi tothom en surt guanyant i a més passareu una bona estona!

Què cal tenir en compte per participar?

Només s’intercanviaran joguines. Les joguines han d’estar netes i en bon estat. No s’acceptaran joguines brutes, trencades o deteriorades. ni joguines bèliques, ni peluixos, ni joguines que venen com a regal publicitari.

S’admetran un màxim de 10 jocs o joguines per infant.

Totes les joguines han de tenir la marca CE símbol de que acompleixen la normativa europea de seguretat.

I el dia de l’intercanvi cada participant triarà les joguines que es vol endur, segons els punts que disposi per adquirir-les. Per cada joguina que vulgui haurà d’entregar el seu valor en punts fins esgotar-los.

Si us queden punts i no voleu més joguines podeu regalar-los a qualsevol altre infant que potser li puguin faltar!

Anuncios